Har du fulgt litt med på populære serier for tiden har du sikkert fått med deg serien The Big Bang Theory. Det er på en måte nåtidens Friends. Kanskje er du som meg en stor fan som nesten satt og gråt da siste episode i sesong 10 gikk mot slutten. Uansett… I serien møter man karakterene Leonard Hofstadter, Sheldon Cooper, Penny, Howard Wolowitz, Rajesh Koothrappali, Amy Farrah Fowle og Bernadette Rostenkowski-Wolowitz.

Det er den både smarte og spesielle karakteren Sheldon Cooper spilt av Jim Parsons som bruker ordet BAZINGA for å signalisere at det han sa rett før denne uttalelsen, skulle tas som en spøk. I senere sesonger blir det brukt hyppig som et slagord. Alle som har sett serien kjenner godt til dette uttrykket. Med denne koppen signaliserer du både din interesse og fascinasjon til serien i seg selv, men kanskje det går en liten Sheldon i deg en gang i blant også.

Interessante harde fakta om kruset er at det er 10 cm høyt, er laget av porselen og håndvask er anbefalt. Du får den hos Partyking.