Et krus som magisk rører seg selv

Dette kruset fremstår som både magisk og heksete. Det selvrørende kruset fra Harry Potters magiske univers har nemlig en tryllestav oppi som rører rundt innholdet helt av seg selv. Det passer perfekt for alle som er litt trollmenn inni seg og som trenger et krus for å røre sammen morgenens kaffe-trylledrikk, for eksempel, helt av seg selv.

For noen vil det egne seg å bruke kruset på kontoret for å vise at man egentlig har superkrefter og at man ikke er til å tulle med.

Men for å være en smule seriøs … kruset virker ikke egentlig med trylleformler eller annen magi. Det er en knapp på siden som styrer selve tryllestaven rundt, og den drives av 2 LR1 N-batterier. Men hvem har vel ikke sagt at strøm ikke er magisk?

Kruset måler 13x14x10 cm og rommer 450 ml drikke. Det veier 300 gram og er laget av ABS plast og rustfritt stål. Den må vaskes for hånd for at ikke de fine mekanismene ødelegges i oppvaskmaskin. Produktet er et offisielt lisensprodukt.

Du får den hos Coolstuff og passer også perfekt å gi bort i gave til en du syns oppfører seg litt heksete eller trollmannaktig.

Trollmannkrus med selvrørende tryllestav

Trollmannkrus med selvrørende tryllestav

 

Magisk røremekaniskme

Magisk røremekanisme

 

Perfekt gave til en Harry Potter fan

Perfekt gave til en Harry Potter fan