Kule Kopper, kulekopper.no, handler om… nettopp gøyale, morsomme og fantastiske kopper. Vi håper nettstedet vil flomme over av deilige kopper og krus av alle slag med tips til hvor du kan kjøpe dem selv. Nettsiden kommer til å holdes strippet for fjas og tøys og vi sikter mot at man en vakker dag kan scrolle gjennom en nesten uendelig liste med produkter.

Følg historiene våre og bilder av de kuleste krusene på Instagram, Twitter og Facebook også.

Skal du handle en ny og kul kopp kan du sjekke ut vår liste over nettbutikker med morsomme kopper og krus. Vi pleier å handle fra disse og vi anbefaler dem gladelig videre til alle andre.

Kule Kopper er ingen nettbutikk i seg selv og selger ingen produkter. Vi kan derimot motta provisjoner fra andre nettbutikker vi anbefaler hvis folk velger å handle der. Vi kan derfor ikke svare på ting som har å gjøre med kjøpet, varelager, forsendelse, hvor pakken er i løypa, hvorfor den ikke har kommet fram og så videre. Det må du ta med selve nettbutikken du handlet hos.

Har du tips til andre kule kopper eller andre forslag for å gjøre siden mer interessant, så meld fra! Noen av lenken ut til samarbeidene sider er affiliate lenker / annonselenker som gjør at Kule Kopper får noen prosent av et eventuelt salg.

mvh

Andreas

the grunnlegger

kul kaffekopp512