De aller beste kjøpene når det kommer til kule og morsomme kopper gjør du på nett. Her er det definitivt størst utvalg sammenlignet med fysiske butikker. Det er enkelt å bla deg igjennom de forskjellige butikkene for å finne et nytt krus å handle. Det er lett å sammenligne priser, sjekke varebeholdning og sammenligne mot hverandre.

Her er et knippe av de aller beste nettbutikker med morsomme og kule kopper, slik vi liker det. Vi fyller på etterhvert og tar gjerne imot tips. Rekkefølgen er litt tilfeldig, men den som er på topp er alltid en storfavoritt.

Lenkene leder direkte til koppeavdelingene. Vi samarbeider med de fleste av disse butikkene. Enjoy, vår liste over nettbutikkene som selger gøyale krus:

1. EMP Shop – Kopper med gaming, film og band-tema

EMP Shop

EMP Shop er en av våre aller, aller største favoritter innen nettbutikker med kule kopper. Dette er en stor gadget- og merch butikk med vanvittig mye gøy. De har eksklusive kopper og merchandise innen mange temaer som TV, film, serier, musikk, band, gaming og spill.

De fører selvfølgelig bra 100% ekte lisensierte produkter. Mengden kopper og krus gjør at du finner mye her som ikke er mulig å oppdrive noe annet sted. Det er så gjennomført og bra. Ingenting er som å kose seg med en varm kopp kaffe nytt fra et unikt krus herfra.

Nettbutikken sender fra utlandet med prisene er inkludert toll og moms. Vi har ikke hatt noen problemer med å handle herfra. Snarere tvert imot. Det hender man får med klistremerker og andre morsomme ting i esken.

Her kommer du direkte til kopper og krus hos EMP Shop.

2. eStore.nu – Masse unikt og gøy å drikke fra

eStore.nu

eStore har hundrevis av morsomme kopper, krus, glass og drikkeprodukter. De har et variert utvalg det er morsomt å scrolle seg gjennom. De har ofte gode tilbud og perioder med gratis frakt.

Av våre beste kjøp finner du kameralinse– og pikselhjertekruset vi også har skrevet om tidligere.

Nettbutikken sender også fra utlandet, men toll osv er inkludert i prisen, så det er ikke noe proble. Slapp av… du finner flere butikker lenger ned som sender fra Norge hvis du er bekymret for det.

Her er eStore sitt utvalg av kule krus.

3. CDON – Hundrevis av krus

CDON

CDON er nesten som vårt eget lokale Amazon med et sinnsykt stort vareutvalg. Faktisk kaller de seg Nordens største markedsplass med sine millioner av produkter. Og kopper og krus finner selvfølgleig sin naturlige plass mellom alt det andre. Akkurat NÅ da vi skrev denne teksten hadde de 694 produkter i krussøket sitt.

Her finner du kopper og krus hos CDON.

4. CoolStuff

CoolStuff

Gadgetsjappa CoolStuff har en hyggelig samling morsomme, annerledes, innovative og sprø krus. Du kan sortere på gaver og tema og finne mye fantastiske. For eksempel en av våre favoritter Enhjørningskruset som skifter farge.

Nettbutikken har fri frakt over et visst beløp tilsvarende et par kopper sånn sirkus.

Direktelenke til deres coole koppeutvalg.

5. Adlibris

Adlibris

Adlibris har blant sine millioner av produkter hundrevis av artige mugger og kopper i morosak avdelignen sin. Prisene er fine og du kan scrolle og scrolle og scrolle nedover til du finner noe gøy å putt i handlekurven. Spesielt godt utvalg av Harry Potter, Mummi og serierealterte krus.

Her kommer du rett til Adlibris sin koppeavdeling.

6. Partyking

Partyking

Partyking er en morsom sjappe med gøyale kopper og andre festprodukter. For eksempel det fantastiske The Big Banana kruset eller Jeanskruset. De har også såkalte suvernir krus som er mer plastkrus for gjennbruk.

Vår erfaring er at de leverer raskt og har en fin prisgaranti.

Klikker du her kommer du rett til Partykings ferdigutfylte søk på krus.

7. 24hshop

24hshop

24hshop er en svensk nettbutikk du kanskje ikke har hørt om. De selger alt mulig rart, samt et stort utvalg produkter å drikke fra enten det er laget av glass eller porselen. Sjekk dem ut. Kanskje finner du ditt nye favorittkrus her.

24hshops kopper og krus.

8. Coolshop – Et lite utvalg verdt å sjekke ut

Coolshop

Coolshop fokuserer egentlig aller mest på andre produkter og er en nettbutikk vi liker svært godt.

De har et lite utvalg kopper og krus i kjøkkenavdelignen det er verdt å sjekke ut om du er på leting etter noe gøy. Antallet produkter de har inne ser ut til å variere litt, så noen ganger er det mye og andre ganger lite.

Her er Coolshops kule krus og kopper.

9. Trendus – Krus med tekst og koselige motiv

Trendus logo 200Gavebutikken Trendus har et lite med godt utvalg krus. Krusene har gjerne hyggelig tekst eller søte motiv. De har også noen kopper med lokk og sugerør. Verdt en titt!

Her er Trendus sitt utvalg.

 

10. Superkul – Glass, kopper og krus

Superkul

Superkul er en nettbutikk vi virkelig elsker. De har en egen kategori kalt Glass, Kopper og Krus med alt mulig rart. De har morsomme krus, flotte kaffekopper, plastkrus, ølglass og veldig mye annet. Temaene sprer seg fra fotball, film, ordtak, dataspill og musikk.

Her er Superkuls supre utvalg.

 

Vi fyller ut med flere  tilsvarende internettbutiker etter hvert…