Populært enhjørningkrus som skifter farge med temperatur

Enhjørninger, eller unicorns, er et magisk og mytisk dyr som alltid har fascinert mange. På samme måte som du får magiske krefter av å drikke av hornet til et slikt dyr er det noen magisk ved det å drikke av et krus formet som akkurat en enhjørning. Denne spesielle koppen er i tillegg fargeskiftende slik at man ser om innholdet er varmt eller kaldt. Uten varmt innhold er håret lilla, men med en gang man heller på nytraktet kaffe eller te skifter manen til de flotteste regnbuefarger.

Kruset er laget av keramikk og rommer rundt 300-350 ml væske. Fjeset til enhjørningen smiler lurt og gjør en glad. Oppå hodet er et bittelite gult horn som virkelig er kjennetegnet på en ekte enhjørning og skiller den fra å bare være en vanlig hvit hest.

Regnbuefarger og begrepet ‘unicorn’ har flere betydninger nå til dags, men hvorfor akkurat du føler at du har lyst til å drikke fra en slik kom, får være din egen hemmelighet. Kruset passer dessuten utmerket til barn.

Unicorn kruset som skifter farge fåes kjøpt i flere nettbutikker deriblant Partyking, Adlibris, CDON og Coolstuff.

Vi synes dette er en kul kopp det er gøy å ha i bokhyllen. Husk at akkurat som ekte enhjørninger tåler ikke denne koppen maskinvask eller mikrobølgeovn og må vaskes for hånd.

Fargeskiftende kopp uten innhold

Fargeskiftende krus uten innhold der manen er lilla

Fargeskiftende kopp med varmt innhold

Kruset med varmt innhold og fargerik man