Smartkruset som varmer morgenkaffen din

Dette er et smartkrus perfekt egnet for hjemmekontoret! Hva i all verden er det, tenker du kanskje. Utseendemessig ser Ember Mug² kanskje ut som et hvilketsomhelst krus du kan drikke kaffe, te, varm sjokolade eller andre varme drikker fra. Men det er også tydelig at dette kruset har et mer teknisk tilsnitt. Det er nesten fristende å gi den et navn som Cup-E, R2-DCup, I-Robotcup eller noe annet gøy.

Dette Bluetooth-termokruset er nemlig ladbart med medfølgende plattform og kan temperaturstyres via en app på telefonen din. Det betyr at kaffen kan holde en jevn og fin temperatur over en lengere periode (1,5 time uten plattform underlaget) og aldri bli kald (i hvert fall nesten). Manualen sier at du kan velge mellom temperatur mellom 50 °C og 62,5 °C. Den husker den siste temperaturen den er innstilt på så du alltid får servert drikke med riktig varme for akkurat deg.

Er kaffen for varm kan du la den stå litt, så får du melding på telefonen når temperaturen er perfekt. Hvor kult er ikke det?

Kruset rommer 295 ml drikke, er 8,3 cm i diameter, 10,7 cm høyt og den har LED indikatorer foran. Utsiden at kruset er kaldt selv om inneholdet holder seg varmt, akkurat som normale termokrus.

Husk at koppen ikke tåler oppvaskmaskin eller mikrobølgeovn… men det kommer vel kanskje ikke som en overraskelse. Du putter vel ikke mobiltelefonen din til vask eller oppvarming heller, gjør du vel?

Du får den hos Coolstuff blant annet. Bare søk på Ember Mug² smartkrus når du er inne på siden. De har den i rustfritt stål, gull, sort eller hvit.

Ember Mug² Metallic smartkrus

Ember Mug² Metallic smartkrus i rustfritt stål eller gull.

Smartkruset som lader på platformen sin

Smartkruset som lader på platformen sin

Kruset kommer også i sort eller hvitt

Kruset kommer også i sort eller hvitt

Appstyrt smartkrus med temperaturinnstillinger

Appstyrt smartkrus med temperaturinnstillinger